Waarom LeNS

- LeNS stelt met het Leerplan Navigatiesysteem de leerweg en de talentontwikkeling van de student centraal.

Studenten kunnen anno 2015 wel online bankieren maar studenten kunnen nog niet zelf in hun online leerplan navigeren om hun talenten uit te bereiden of te versterken.

Dat is niet meer van deze tijd! LeNS brengt daar verandering in, daagt de student uit tot proactiviteit en helpt de schoolleiding bij de implementatie. LeNS is voor onderwijsinstellingen die koploper willen zijn!

 

- Het cijfermatig volgen van de ontwikkeling van studenten aan de hand van prestaties gedurende een periode van 4 jaar is in deze tijd niet meer voldoende om studenten te stimuleren tot het behalen van een resultaten laat staan tot het volhouden van een opleiding.

Als het gaat om talentontwikkeling, aansluiting en doorstromen naar een vervolg niveau, zicht houden op de leerroute van de student dan is LeNS een eigentijds alternatief voor de oude methode.

 

- LeNS verandert de prestatiedruk voor zowel schoolleiding, management, leerkrachten als studenten in een werkend en soepel navigatiesysteem, waarbij iedereen ontspannen het einddoel haalt.